Data visualisatie

Gebruiksvriendelijke rapportages en dashboards met echte stuurinformatie

Business Intelligence is meer dan het berekenen een KPI of het bouwen van een rapportage met geautomatiseerde cijfers. Uiteindelijk gaat het om ‘het verhaal dat de cijfers vertellen’ en de ‘acties die genomen worden’ aan de hand van de conclusies. Interdobs realiseert op een methodische wijze de data visualisaties die het juiste verhaal vertellen om de vervolgacties in gang te kunnen zetten. We maken daarbij gebruik van markt standaarden als HICHERT®SUCCESS en Stephen Few.

SAP Lumira

De wereld van Self Service BI smelt samen met die van gemanagede Dashboards. SAP Lumira en SAP Design Studio komen samen in Lumira 2.0 met als resultaat één oplossing voor Data Discovery, Ad-hoc visualisaties en analyses, maar ook ‘IT gemanagede Dashboards en apps’.

Lees meer

SAP Analytics Cloud

Met SAP Analytics Cloud heeft SAP een product ontwikkeld die aan deze behoefte tegemoetkomt. Eén Cloud gebaseerde SaaS-oplossing (Software-as-a-Service) voor zowel Business Intelligence, Predictive Analytics en Planning.

Lees meer

SAP Fiori voor BW

Met onze nieuwste innovatie: Fiori voor BW voegen we een extra mogelijkheid toe aan onze data visualisatie portfolio, de mogelijkheid om SAP BW queries rechtstreeks te consumeren in Fiori.

Lees meer