SAP Consultancy

Toonaangevend op gebied van SAP Business Intelligence en HANA

Interdobs is de toonaangevende SAP dienstverlener op gebied van Business Intelligence in Nederland. We bieden advies, beheer en projectondersteuning op de SAP producten voor data modellering, data analyse, rapportages, dashboards, predictive analysis en HANA. Het vakmanschap van onze consultants gecombineerd met de juiste aanpak en mentaliteit maken hierbij het verschil.

Analytics

Business Intelligence (BI) gebruiken we om te meten hoe succesvol een organisatie is en op welke manier een organisatie slimmer kan gaan werken. Hiervoor verzamelen we gegevens over verschillende bedrijfsprocessen, combineren dit en gebruiken deze informatie uiteindelijk om analyses te doen en verbeteracties te starten.

Lees meer

Datawarehousing

Datawarehousing, ofwel het extraheren van de data uit de bronsystemen en het klaarzetten van de data voor rapportage en analyse doeleinden, is randvoorwaardelijk om de front-end tools goed te kunnen gebruiken. Een goed ontworpen en professioneel gebouwd datamodel is een belangrijk fundament voor een SAP BI omgeving.

Lees meer

SAP HANA

We kunnen ons al bijna geen wereld meer voorstellen zonder ‘In-memory-computing’. Zaken als “real time, self service Business Intelligence” en “onbegrensde data exploratie” zijn nu mogelijk en dat is nog maar het begin. Ook de innovaties op de primaire processen zijn al lang geen toekomstmuziek meer.

Lees meer